Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nastavak Oceanove triologije okupio vrhunske holivudske glumice
Dugoočekivani nastavak Oceanove triologije pod nazivom "Ocean's 8" okupio je osam legendarnih glumica.
24. decembar 2017.

Nastavak Oceanove triologije okupio vrhunske holivudske glumice

Dugoočekivani nastavak Oceanove triologije pod nazivom "Ocean's 8" okupio je osam legendarnih glumica. Trailer za komediju reditelja Garyja Rossa obećava odličnu zabavu uz sjajnu žensku ekipu.

Radnja popularne franšize koja stiže u bioskope na leto iduće godine još nije u potpunosti poznata, osim kako će poznate dame izvesti neverovatnu pljačku na njujorškoj Met Gali. Glavne uloge u "Ocean's 8" igraju Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Rihanna, Helena Bonham Carter i Sarah Paulson.

Sandra Bullock je nedavno otkrila kako u filmu glumi Debbie Ocean, sestru lika Dannyja Oceana kojeg je glumio George Clooney. Ona je dodala i kako će se okupiti sa svojom ženskom ekipom kada njen lik izađe iz zatvora, što je prikazano i u traileru filma.

Scenario za film reditelj Ross je radio zajedno s Olivijom Milch, a na spisku glavnih protagonista gde dominiraju žene, našli su se i glumci Matt Damon i Richard Armitage.

U najavi za film stoji kako će se u nekim delovima pojaviti i poznata manekenka Adriana Lima, pevač Zayn Malik, sestre Kardashian i voditelj James Corden.

Film "Ocean's 8" će biti premijerno prikazan 8. juna. Filmski kritičari mu predviđaju odličnu zaradu.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala