Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jurassic World: Fallen Kingdom donosi mnogo više akcije
Konačno je stigao prvi trailer za dugoočekivani film "Jurassic World: Fallen Kingdom" koji obećava puno akcije i nove avanture.
12. decembar 2017.

"Jurassic World: Fallen Kingdom" donosi mnogo više akcije

Konačno je stigao prvi trailer za dugoočekivani film "Jurassic World: Fallen Kingdom" koji obećava puno akcije i nove avanture u tematskom parku s najvećim i najzanimljivijim živućim preistorijskim stvorenjima.

U nastavku avanturističke akcije Chris Pratt i Bryce Dallas Howard se vraćaju na ostrvo Isla Nublar. U traileru možemo da vidimo kako se Chris vraća kao Owen Grady, trener velociraptora i istraživač koga smo sreli u Jurassic svetu 2015. godine. Bryce je takođe prikazana kao Claire Dearing, bivša menadžerica operacija u Jurassic parku.

Poznatom dvojcu se pridružuje i B.D. Wong koji glumi doktora Henryja Wua. Fanovi Jurassic parka biće sigurno uzbuđeni kada vide kako se u "Fallen Kingdom" vratio i Jeff Goldblum u ulozi doktora Iana Malcolma.

Radnja filma počinje kada se na ostrvu Isla Nublar, na kojem je stvoren Jurassic svet aktivira vulkan koji preti uništenju svega na ostrvu, uključujući i dinosaurusa.

"Jurassic World: Fallen Kingdom" je nastavak na "Jurassic World" koji je 2015. režirao Colin Trevorrow. "Jurassic World" je uspeo da zaradi 1,6 milijardi dolara i nalazi se na četvrtom mestu po zaradi svih vremena. Ipak, nastavak filma je režirao J.A. Bayon umesto Trevorrowa.

Pored Bryce, Chrisa, Jeffa i Wonda, u filmu glume i Toby Jones, Ted Levine, James Cromwell, Geraldine Chaplin, Rafe Spall i mnogi drugi.

Film će u bioskopima premijerno početi da se prikazuje 22. juna iduće godine.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala