Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Filmska zima stiže u bioskope
Hladne dane pred nama ugrejaće sjajna filmska ostvarenja u svim bioskopima „Sinepleks“.
3. decembar 2017.

Filmska zima stiže u bioskope

Hladne dane pred nama ugrejaće sjajna filmska ostvarenja u svim bioskopima „Sinepleks“. Na velikom platnu ove zime biće nastavak „Zaleđenog kraljevstva“, nove avanture Mede Pedingtona, filmovi „Deda Mraz i kompanija“, „Poslednji džedaji“...

U susret zimi i novogodišnjim praznicima, a zahvaljujući magiji iz studija „Dizni“ na veliko platno nam je stigla nova 21-minutna animirana avantura Zaleđeno kraljevstvo: Praznik s Olafom koja se prikazuje isključivo uz Oskarom nagrađeni film Zaleđeno kraljevstvo iz 2013. godine.


U novoj avanturi, neodoljivi Olaf udružuje se sa Svenom u veseloj misiji traganja za najlepšim prazničnim običajem kako bi spasli prvi Božić svojim prijateljima.

U sinhronizaciji ove nove divne avanture učestvovali su poznati glumci: Stefan Bundalo, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Ivan Bosiljčić, Marko Gvero, dok su numere izvodili Aleksandar Sedlar, Lejla Hot, Jelena Gavrilović i Ivan Bosiljčić.

Bioskopi „Sinepleks“ potrudili su se da čaroliju predstojećih praznika i darivanja prenesu na veliko platno, pa će tako najmlađi posetioci moći da uživaju u avanturama neodoljivog i dobro poznatog medvedića u filmu Meda Pedignton 2 koji nam je pretpremijerno stigao ove subote, 2. decembra.


Ko će pomoći Deda Mrazu da pripremi poklone za decu širom sveta kada vlada epidemija gripa i svi vilenjaci imaju ozbiljnu kijavicu? Nikola Kojo, Bojan Perić i pop pevačica Jelena Tomašević pozajmljuju glasove glavnim junacima porodične komedije Deda Mraz i kompanija koja će se na repertoaru naći od 7. decembra.

Najiščekivanji film ove godine i svakako najuspešnija filmska franšiza u istoriji pokretnih slika – Ratovi zvezda, dolazi na veliko platno osmim nastavkom ovog svojevrsnog fenomena pop kulture pod nazivom Poslednji džedaji i premijerno će biti prikazan 13. decembra.

Reč je o nastavku sage o Skajvokerima u kojoj galaktičke legende u epskoj avanturi otkrivaju drevne misterije Sile i šokantne detalje iz prošlosti.


I u ovoj epizodi ponovo ćemo gledati Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

Od reditelja Karlosa Sandane koji je publici podario hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cveće po ceo dan, nego ulazio u borbu sa toreadorima.

Glas ovom junaku pozajmio je mladi glumac Aleksandar Radojičić, koji se odlično snašao u ovoj ulozi. Bika Ferdinanda pamte svi koji su odrastali osamdesetih i ranije, a šta ja sa njim danas? Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće.

Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće u neverovatnu avanturu. Pretpremijerno prikazivanje filma Ferdinand počinje 14. decembra.

Da na pravi način ispratimo staru i dočekamo novu godinu, od 28. decembra na repertoaru će se pretpremijerno naći animirani film Koko, raskošna priča o nastojanju jednog dečaka da dokaže svoj muzički talenat. Usled niza misterioznih događaja, Migel će se naći u zadivljujućoj, šarenoj Zemlji mrtvih.

Usput upoznaje šarmantnog prevaranta i zajedno kreću na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali tajnu Migelove porodične istorije.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala