Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stiže nova Dinastija
Jedna od najgledanijih sapunica osamdesetih godina čuvena "Dinastija", uskoro će oživeti.
21. maj 2017.

Stiže nova "Dinastija"

Jedna od najgledanijih sapunica osamdesetih godina, koja je devet sezona držala gledaoce širom sveta prikovane za male ekrane, od 1981-1989, sa 220 epizoda, čuvena "Dinastija", uskoro će oživeti.

Čelnici američkog kanala CW odlučili su da snime TV film prema ovoj Ej-Bi-Si-jevoj zlatnoj koki, producentskog maga Arona Spelinga. Trebalo bi da bude prikazan krajem ove ili početkom iduće godine.

Ukoštac s novom "Dinastijom" bacili su se autori serije "Tračara", Džon Švarc i Stefani Sevidž i reditelj Bred Silberling (znan nam po filmu "Grad anđela"). Uz njih su još dvojica koproducenata, koji su isto to zvanje imali i u originalnoj seriji, Ester i Ričard Šapiro. Ester je, inače, pre pet godina pokušala da sa Džoan Kolins, večitom zlicom Aleksis, pokrene nastavak ove sage, ali nisu uspele. Ekipa "Dinastije" okupila se 2015. u Holmarkovoj emisiji "Kuća i porodica" u kojoj su se prisećali starih, dobrih vremena. I to bi bilo to od njihovog ponovnog okupljanja. Uz to Ej-Bi-Si je 1985. napravio i spinof "Kolbijevi", koji je potrajao samo dve godine.

TV film "Dinastija" biće ispričan iz ugla dve suprotstavljene žene - Felon Karington (mlađana pevačica i glumica Elizabet Gilis), ćerke milijardera Blejka (Grant Šou) i žene koja će joj uskoro postati maćeha, Kristl (nešto starija od Elizabet, Peruanka Natali Keli), španskog porekla.

Reč je o modernoj sagi koja prati dve najbogatije američke porodice, Karingtonove i Kolbijeve, dok pokušavaju da kontrolišu bogatstvo svoje dece. U današnjoj eri, u kojoj se slične dinastije pojavljuju svuda, od rijaliti programa do muzičkih tabloida, ova epska drama prikazuje jedan procenat svog glamura i sjaja dok nam otkriva mračno podzemlje i korumpiran svet, izgrađen na izdajama, a u nekim slučajevima i ubistvima.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala