Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jamie Dornan i Dakota Johnson
Zvezde filma "Pedeset nijansi": Nismo nikada bili u vezi, ali smo postali večni prijatelji.
11. februar 2017.

Jamie Dornan i Dakota Johnson

 

Film "Pedeset nijansi: Mračnije" kreće sa emitovanjem širom sveta, što fanovi strastvenog para Christana Greya i Anastasie Steele željno iščekuju. Glavne zvezde Jamie Dornan i Dakota Johnson dali su intervju za USA Today u kojem su kazali kako su zahvaljujući ovom projektu stekli prijateljstvo koje će trajati večno.

"Dakota zna kroz šta sve prolazim dok snimam ovaj film i razume me jer se njoj to isto dešava. Niko drugi to ne može da razume. Proveli smo dovoljno vremena zajedno da znamo kada će jedno od nas dvoje doživeti pad", rekao Dornan.

Par je demantovao špekulacije o njihovoj vezi iz 2015. godine kao i to da se James posvađao sa režiserom Samom Taylorom na snimanju.

U intervjuu su kazali kako se skoro nisu ni poznavali kada su počeli da snimaju prvi film "50 nijansi Sivo", ali da su se povezali, pogotovo na turneji, tako da su mnogo lakše snimili nastavak filma.

Dornan je istakao kako mu je drago što se Christian u ovom delu više smeje, dok je Johnson rekla kako se ovaj put osećala prijatnije dok je radila "nestašne" scene. Otkrila je i kako su nekoliko puta morali da snimaju scene gde je Christian "tuče po zadnjici" jer se svaki put kikotala, te da nakon svakog snimanja popiju mnogo vina.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala