Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Dženifer Lorens i Kris Pret sami u svemiru
Dve najveće holivudske zvezde današnjice udružuju snage u naučnofantastičnom spektaklu „Putnici“
29. novembar 2016.

Dženifer Lorens i Kris Pret sami u svemiru

Dve najveće holivudske zvezde današnjice Dženifer Lorens i Kris Pret udružuju snage u naučnofantastičnom spektaklu „Putnici“, koji 29. decembra dolazi na velika platna. Reč je o jednom od iščekivanijih filmova godine, iza kojeg stoji i snažno rediteljsko ime: Morten Tildum, nominovan za prestižnu nagradu Oskar za remek-delo „Igra Kodova“ iz 2014. godine.



Aurora (Lorens) i Džim (Pret) dvoje su putnika koji se nalaze na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, putovanje uskoro postaje smrtonosno, pošto ih komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina pre dolaska na odredište.

Dok Džim i Aurora pokušavaju da razotkriju šta se tačno krije iza njihovog preranog buđenja, između njih dvoje se javlja privlačnost. Sve do trenutka kada se brod pokvari, a oni konačno otkriju zastrašujući odgovor na to pitanje.

Scenario za film potpisuje Džon Spejts, autor filmova Najmračniji sat i Prometej, i aktuelnog hita Doktor Strejndž. Jedna od svakako najvećih zanimljivosti jeste i to što se još 2007. godine scenario za upravo taj film nalazio na takozvanoj „crnoj listi“ – popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija, koji još nisu realizovani (neki od poznatih filmova koji su se poslednjih godina nalazili na toj listi su Whiplash i Igra novca).

Za vreme predprodukcije, mnogi poznati holivudski glumci, uključujući Kijanu Rivsa, Riz Vinderspun, Rejčel Makadams i Emili Blant, bili su zainteresovani za glavne uloge u Putnicima pre nego su one pripale Dženifer Lorens i Krisu Pretu.

Naučnofantastični spektakl Putnici u domaće bioskope stiže od 29. decembra.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala