Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Britanski producent i kineska kompanija najavljuju „Ratnike“
Kineski gigant „Alibaba“ i britanski producent Dejvid Hejman, producent filmova o Hariju Poteru, saopštili su da će napraviti film „Ratnici“.
20. novembar 2016.

Britanski producent i kineska kompanija najavljuju „Ratnike“

 Akcioni film s kompjuterski napravljenim mačkama biće snimljen po britanskim knjigama za mlade o bandama divljih mačaka. Knjige se bave, između ostalog, temama zabranjene ljubavi, dobra protiv zla i avanturama.

 
Hejman, producent filmova Gravitacija, Ja sam legenda, Meda Pedington i filmova o Hariju Poteru, izjavio je na konferneciji za novinare u britanskoj ambasadi u Pekingu da Kina postaje najveće tržište na svetu i da treba nastojati razumeti to tržište.
 
Za razliku od drugih filmova koji su zajedno producirali Kina i Zapad, gde „imate osećaj da je brak prinudan i da je to urađeno samo zato što se želi kineski novac“, Hejman je rekao da su Ratnici „savršena kinesko-britanska priča“ jer su njene vrednosti univerzalne.
 
 
Hejman je dodao da će film verovatno biti u tri-de tehnologiji, ali da još ne postoji scenario i da je prerano reći koliko će Kineza biti u kreativnm timu.
 
Kompanija „Alibaba pikčers grup“ osnovana je 2014, a njen prvi film Ferimen biće prikazan sledećeg meseca. Prethodno je investirala u peti nastavak Nemoguće misije i najnoviji nastavak franšize Zvezdane staze.
 
„Alibaba pikčers“, deo kompanije „Alibaba“ za elektronsku trgovinu, u oktobru je postao partner u producentskoj kompaniji „Amblin partners“, čiji je jedan od osnivača Stiven Spilberg.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala