Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ema Votson u „Koloniji“ u bioskopima od 13. oktobra
Film oskarovca Florijana Galenbergera „Kolonija“, priča o požrtvovanosti, moći ljubavi i o gubicima...
6. oktobar 2016.

Ema Votson u „Koloniji“ u bioskopima od 13. oktobra

Film oskarovca Florijana Galenbergera „Kolonija“, priča je o požrtvovanosti, moći ljubavi i o gubicima na koje ne pristajemo. Ema Votson je, tumačeći lik Lene, osvojila kritičare, a partneri su joj Danijel Bril i Makael Nikvist.

Filmski zaplet Kolonije gradi se oko priče o ljubavi između mlade stjuardese Lene i njenog momka, političkog aktiviste Danijela, čija ljubav biva prekinuta voljom moćnika.

Lena (Ema Votson) odlazi sa dečkom u Čile, ali njega za vreme vojnog puča odvode Pinočeve tajne jedinice. Kolonija je predstavljena kao dobrotvorna misija predvođena propovednikom Polom Šaferom, ali je to, zapravo, mesto odakle je nemoguće pobeći.



Lena odlučuje da se priključi tom kultu, ne bi li pronašla Danijela i pokušala da ga izbavi sa ovog surovog mesta.

Kolonija otkriva život unutar kulta koji kao paravan koristi veru kojom opravdava svoje monstruozne zločine. Film govori prvenstveno o snazi ljubavi i prevazilaženju sopstvenih barijera, ali takođe i o gubicima na koje ne pristajemo.



Režiju ostvarenja potpisuje nemački sineasta Florijan Galenberger, koji u svojoj karijeri ima Oskara za kratki film Quiero ser (2001), snimljen u Meksiku. Galenbergerov novi film premijerno je prikazan na „Filmskom festivalu“ u Torontu, kao i na „Berlinskom međunarodnom filmskom festivalu“.

Danijel Bril, koji tumači lik Danijela, nemački je glumac španskog porekla. Započeo je glumačku karijeru 2003. godine u filmu "Zbogom Lenjine", koji je dobio veliko priznanje i kritike koje su mu omogućile da osvoji evropsku i nemačku filmsku nagradu za najboljeg glumca. Međunarodnoj publici je poznat po ulogama u filmovima "Bornov ultimatum", "Prokletnici" i "Dame u lavandi".

Paula Šafera igra Mikael Nikvist, švedski glumac, poznat zahvaljujući ulozi u krimi seriji Beck. Najbolje mu leže uloge negativaca, a najzapaženiji je bio u filmovima "Devojka sa tetovažom zmaja", "Džon Vik" i "Nemoguća misija".

U domaće bioskope Kolonija stiže 13. oktobra.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala