Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zabranjena ljubav
Mlada devojka Žade ostaje bez roditelja i prinuđena je da se vrati u Maroko kod rođaka
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Zabranjena ljubav

О clone / The Clone

, 2001., Brazil, 45 min.
Zabranjena ljubavZabranjena ljubavZabranjena ljubavZabranjena ljubavZabranjena ljubavZabranjena ljubav
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Sve počinje u Rio de Žaneiru, osamdesetih godina XX veka. Mlada devojka Žade ostaje bez roditelja i prinuđena je da se vrati u Maroko kod rođaka. Pošto je odrasla u Brazilu, odgojena u skladu sa zapadnim običajima, teško joj pada povratak u domovinu gde će biti izložena strogim načelima islama.

Sa druge strane, tu je bogata brazilska porodica Feras, koja iz Rija putuje u Maroko na odmor. To su braća blizanci Đogo i Lukas, njihov otac Leonid, i porodični prijatelj, doktor Augusto Albijeri, koji putuje sa njima kako bi se ponovo video sa svojim prijateljem Alijem. Zahvaljujući Albijeriju, Lukas upoznaje Žade, Alijevu nećaku, i oni se zaljubljuju jedno u drugo. Iako znajući da je greh, (haram), voleti čoveka druge vere, Žade odlučuje da pobegne sa Lukasom u Brazil. Ali Lukas je sputan iznenadnom porodičnom tragedijom - njegov brat Đogo gine usled pada helikoptera, kojim je leteo iznad pustinje. Lukas i Leonid, potpuno slomljeni, vraćaju se u Brazil, a Žade ostaje u Maroku, misleći da je prevarena i ostavljena. Međutim, izgleda da je najviše potresen doktor Albijeri, Đogov kum.

On i Đogo su bili toliko bliski da, po povratku u Brazil, on odlučuje da uz pomoć Lukasove ćelije, (a bez ičijeg znanja), stvori Đogovog klona, ujedno i prvog kloniranog čoveka na svetu. Sudbina je odredila da ljudsku kopiju rodi Deuza, žena iz srednje klase, koja na Albierijevu kliniku dolazi radi veštačke oplodnje. Leo je rođen bez ikakvih komplikacija, ali doktor ne želi da se odvoji od njega. Prisutan je tokom celog Leovog detinjstva, što dete potpuno odaljuje od Deuze.

Priča se nastavlja 20 godina kasnije. Na bogatu zabavu Lukasa i njegove žene Maize Feras, dolazi Lukasov poslovni partner Said Rašid sa ženom Žade. Zatečeni, nekadašnji ljubavnici otkrivaju da između njih hemija još uvek postoji, ali teško izlaze na kraj sa plodovima dvadeset godina koje su ostale iza njih. Lukasova kćerka, Mel, je narkoman i autista, potpuno otuđena od sveta. Sa druge strane, Žade je veoma vezana za svoju kćerku Kadiju, i ne sme ni da pomisli da bi jednog dana mogla biti odvojena od nje. Tu je, naravno, i Leo, živa i mlada prilika Lukasa Ferasa, koji će u potpunosti izmeniti živote vremešnih junaka telenovele.


Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala