Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Fatalna ljubav
Ljubav između Rejne i Nikolasa rađa se na prvi pogled
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Fatalna ljubav

Reina de corazones/Queen of hearts

, 2014., SAD, 43 min.
Fatalna ljubavFatalna ljubav
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Rejna Ortiz je skromna kro­jačica, koja sanja o venčanju iz bajke, baš onakvom kakvo obično imaju njene klijentkinje. Sa druge strane, Nikolas Nunjez je radnik na parki­ralištu, koji živi život punim plućima i uživa u pokeru. Njihovi životi po prvi put su se ukrstili na venčanju - ona je mislila da je on ugledni milioner, dok je on bio ubeđen da je ona nevestina bogata prijateljica.

  Međutim, stvarnost često nije ogledalo želja. Rejna je samo krojačica, koja radi kao asistent­kinja slavne modne dizajnerke, odrasla je bez roditelja i živi sa maće­hom i njenom kćerkom, koje joj zagorčavaju život. Nikolas je sa druge strane mladić koji je iz Meksika došao u SAD u potrazi za boljim živo­tom. Parkira automobile klijentima, nadajući se da će jednog dana osvojiti novac na pokeru.

 
Ljubav između Rejne i Nikolasa rađa se na prvi pogled, ali nijedno od njih se ne usuđuje da kaže istinu onom drugom. Umesto toga, pod maskama bogataša, provode nekoliko nezabo­ravnih dana u Las Vegasu. Kada sve maske najzad padnu, oni shvataju da ih ništa ne sprečava da budu zajedno i odlučuju da se venčaju. Međutim, Nikolas se ne pojavljuje pred oltarom - mafijaš Viktor de Rosas poslao je svoje ljude da ga ubiju nakon partije pokera. On je čovek koji vodi dvo­struki život - pred svetom je samo bogati preduzetnik, dok je iza kulisa zapravo krijumčar zlata i dijamanata.
 
Rejna je očajna jer se njen voljeni nije pojavio, a sudbina će joj spremiti surovu obmanu u liku Estefanije Perez Hidalgo, koja će je uveriti da je Nikolas umro. Ona je porno glumica koja se udala za bogataša i ostala udovica prve bračne noći, postavši tako najmoćnija žena u „gradu greha“. Tada je započela svoju igru - u javnosti, ona je vlasnica kazina u Las Vegasu, a iza tog para­vana skriva se „Kraljica karo“, krijumčarka nakita koju svi znaju pod tim nadimkom, ali je niko nikada nije video.
 
Kada se Nikolas probudi iz kome, saznaje da će ići u zatvor, okrivljen za narkotrafiking i da mu je tu zamku smestila voljena Rejna. U ovo ga uverava ni manje ni više nego Este­fanija, koja ga je oduvek volela. Od tog momenta, životi Rejne i Nikolasa postaju pravi pakao - ona je ostala sama, sa njegovim detetom u sto­maku i maćehom koja joj još više otežava život. Nikolas je sa druge strane iza rešetaka i iščekuje konačnu presudu, razočaran u ženu koju voli. Istovremeno, Viktor de Rosas opsed­nut je Rejnom otkako ju je ugledao. Svestan činjenice da je ona sama i nezaštićena, te da ima rizičnu trud­noću, uspeva da uđe u njen život i na­vede je da poveruje da je on u stvari dobar i velikodušan čovek, koji želi samo najbolje za nju i dete. Nekoliko meseci kasnije, Nikolas je osuđen na 15 godina zatvora, baš u trenutku kada Rejna rađa njegovu kćerku.
 
Osam godina kasnije, Rejna je post­ala prefinjena milionerka, cenjena u svetu, vlasnica najpoznatijeg salona venčanica u Las Vegasu, nazvanog „Dama herc”. Udala se za Viktora, ali nije srećna, nešto joj nedostaje. Sa druge strane, Nikolas Nunjez regru­tovan je od strane tajne službe - pro­glašen je mrtvim i dodeljen mu je novi identitet. Sada je Havijer Boli­var, agent na tajnom zadatku.
 
Kada Rejna kao Viktorova supruga na dan venčanja izlazi iz crkve, njen pogled se ukršta sa Havijerovim, koji je posmatrao čitavu ceremoniju. Za nju, on je Nikolas, ljubav njenog života, otac njene kćeri za koga je mislila da je mrtav. On odlazi, a ona kreće za njim. Međutim, dok pokušava da pređe ulicu, dolazi do nesreće - njen bidermajer završava na putu, njena venčanica umrljana je krvlju... Havijer uzima buket i odlazi.
 
Nekoliko dana kasnije, Rejna se budi, ali više ništa nije isto. Uopšte se ne seća poslednjih osam godina svog života - ne prepoznaje svog supruga, ni svoju ćerku Klaru, ne zna kada je prestala da bude siromašna kro­jačica, niti kada je postala milionerka, supruga, majka, vlasnica prestižnog salona venčanica. Ne pamti ni Niko­lasa, iz njenog uma obrisane su minule godine, prvo čega se seća jesu sati pre nego što ga je upoznala.
 
Rejna sada mora da rekon­struiše svoju prošlost u vrt­logu tajni, zamki i prevara. Ona ne može da pover­uje da je bogata vlasnica „Dame herc“ i vraća se sa kćerkom u svoj stari kraj, tražeći prijatelje sa kojima se družila godinama ranije. Neće joj biti lako da povrati izbrisane godine, posebno jer Viktor koristi njen gubitak pamćenja i uverava je da je on biološki otac njene kćerke. Rejna ne zna da je on sposoban na sve da bi je zadržao za sebe. Ne zna ni da Nikolas, koji je sada postao Havijer Bolivar, želi da joj na­plati izgubljene godine i da mu Estefanija pomaže u tome. On zadobija Viktorovo poverenje i postaje Rejnin lični šofer, koji ima naređenje da je ne ispušta iz vida. Pritom, ne želi da propusti priliku da osveti, uprkos tome što je i dalje voli...

Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
  • 23.04. 21:06
  • 25.04. 19:30
  • 26.04. 21:05
  • 27.04. 21:05
  • 28.04. 21:05
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala