Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bandolera
Lagana priča puna emocija, strasti, avanture i opasnosti
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Bandolera

Bandolera

, 2011., , 0 min.
BandoleraBandoleraBandoleraBandolera
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Smeštena u 19. vek, priča prati Saru Rivs, studentkinju španske književnosti na Oksfordu. Obožavateljka je mita o Karmen i svega što ima veze sa Andaluzijom. Provela je detinjstvo u Rio Tintu (Uelva), s obzirom na to da su njenog strica, uglednog preduzetnika, zanimali tamošnji rudnici. Sluge, materijalne stvari, luksuz i udvarač, pripadnik njenog društvenog miljea… To je ono od čega se sastoji svet koji okružuje Saru — svet toliko bogat kada su u pitanju materijalna dobra, koliko siromašan kada se radi o emocijama.

 Zarobljena u takvoj kolotečini, Sara sanja o tome da postane spisateljica, novinarka, avanturistkinja koja će upoznati ljude poput Karmen, uživati u mirisu pomorandžinog cveta dok šeta ulicama juga... Vođena svojim idealima odlučuje da počini ludost, svojstvenu jednoj od svojih omiljenih književnih junakinja. Ne govoreći ništa svojim najbližima, Sara beži u Andaluziju, u potrazi za uzbuđenjem. Međutim, uprkos očekivanjima, njeni prvi dani na španskom tlu potpuno su obeshrabrujući — nije srela nijednog razbojnika, a osim toga, izgubila je dokumente i ušteđevinu tokom tuče u kafani u selu Arasana, smeštenom usred šume.

 
Otkako je policija to područje uzela pod svoju nadležnost, razbojnici nisu ni senka onoga što su nekada bili. S obzirom na to da je slušala uzbudljive priče o njima, Sara je razočarana, jer ne razume gde se to kriju zgodni i hrabri pljačkaši. Uprkos tome, magija andaluzijskog tla osvaja je sve više. Lepo se slaže sa svojim susedima - učiteljicom, kafedžijom, kovačem, novinarem... Sve dok je ne poseti stric, Ričard Tomas, koji želi da se ona vrati u Englesku. I baš kada se čini da Sara razume da treba da se vrati kući, članovi bande razbojnika Karanse, bandita starog kova, kidnapuju nju i strica. Migel, novi poručnik, dobija zadatak da oslobodi Saru, što i čini. Karansa uspeva da pobegne sa svojim ljudima, ali Ričard Tomas je ubijen u gužvi i niko ne zna ko ga je ubio. Sara odlučuje da ostane još neko vreme u selu, ne bi li rasvetlila zločin.
 
Migel obećava da će joj pomoći, dok se među njima rađa jaka privlačnost. Igrom sudbine, Sara je došla u Andaluziju da bi pronašla zgodne razbojnike, a zapravo se zaljubila u policijskog poručnika, lovca na bandite. Tokom života u selu, upoznaje bogatu zemljoposedničku porodicu Montoro, za koju rade siromašni Perezovi. Mladi Roberto Perez zaljubljuje se u Engleskinju, koja više nije sigurna u svoja osećanja. Naime, ubeđena je da voli poručnika, ali sa druge strane, ne može da suzbije strast koju oseća prema radniku.
 
Istovremeno, Sarina veza sa Migelom naći će se na probi kada ona odluči da se priključi Karansinoj bandi i postane razbojnica, ne bi li pomogla najugroženijima. Kada dospe na čelo bande, Sara će voditi dvostruki život — svi će u njoj videti samo devojku iz Engleske koja želi da se bavi novinarstvom, dok će ona na sve načine pokušavati da umakne Migelu. On neumorno traga za vođom bandita, nesvestan da je to zapravo žena. I to žena za kojom je izgubio glavu..

Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
  • 26.04. 10:00
  • 26.04. 10:00
  • 26.04. 15:00
  • 26.04. 15:00
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala