Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kobna izdaja
Dva najbolja prijatelja uvučena su u svet špijunaže i smrtonosnih zavera
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena10/10

Kobna izdaja

Ailiseu/Iris

, 2009., Južna Koreja, 0 min.
Kobna izdajaKobna izdajaKobna izdajaKobna izdajaKobna izdaja
10.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Jedna od najpopularnijih i najskupljih južnokorejskih serija napeta je špijunska priča o članovima tajne agencije - NSS. Zvezda serije Byung-hun Lee za svoju ulogu osvojio je prestižnu Daesang nagradu.

Vrhunski 707 agenti National Security Systema (NSS), Hyun-jun i Su-woo, krvna su braća koja su se zaklela u međusobno poverenje i doživotno prijateljstvo. Nakon što upoznaju agenticu Seung-hee obojica se zaljubljuju u nju. Hyun-jun i Seung-hee postaju bliski, a Su-woo trudi se da skrije svoja osećanja prema Seung-hee.

Jednog dana agenti su poslani na misiju u Mađarsku. Nakon uspješno obavljenog posla u bespriekornom timskom radu, Hyun-jun dobija poruku u kojoj ga mole za susret u tajnosti. Direktor NSS-a, Baek-san, čeka povratak Hyun-juna i od njega naručuje samostalnu misiju. Uprkos besprekornoj zaštiti tjelohranitelja, Hyun-jun uspeva u svojoj misiji.

Ali pre bega Hyun-juna rane tjelohranitelji njegove mete, a potom ga izdaje i njegov najpouzdaniji prijatelj, Su-woo.

Hyun-jun pokušava da pobegne uz pomoć Seung-hee, ali na kraju izgubi Seung-hee. Nakon eksplozije automobila oboje su dovedeni u zabludu misleći da je ono drugo umrlo. Hyun-juna spašava neidentifikovani Glas i upoznaje sa tajnim identitetom grupe pod nazivom „Iris“.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2017 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala