Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Savršena lepota
Priča o neveroatnim sudbinama ljudi, punih spletki, prevara, nesreća i suparništva
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Savršena lepota

Beleza Pura

, 2008., Brazil, 0 min.
Savršena lepotaSavršena lepotaSavršena lepotaSavršena lepota
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Guilherme je nepopravljivi ženskaroš, koji projektira helikoptere, a novac troši na žene i zabavu.

Guilehermo najnoviji izum se zove Karkara. Jedan od kupaca je ekscentrični preduzetnik Olavo Pederneiras, koji namerava kupiti tu marku helikoptera, kako bi otputovao sa svojom istraživačkom ekipom u Amazonu. Norma Gusmao, njegova poslovna saradnica, sabotira helikopter, kako bi uništila Guilhermeovu karijeru, koji doživljava nesreću i ubija Olava, Sonju, novinarku Marciju, pisca i bivšeg lekara Aleksa i hemičara Mateusa.

Joana je dermatologinja koja je kao beba ostavljena na vratima sirotišta. Zbog uspeha na poslovnom planu, odluči angažirati detektiva koji će joj pronaći pravu majku. Njena majka je netom preminula Sonja.
Sudbine Guilhermea i Joana se spoje kad Joana pokuca na Sonijina vrata i tamo pronađe Guilhermea koji se brine o Joaninoj polubraći. Osećajući se krivim za tragediju, Guilherme odluči posvojiti Klausa i Dominiku, Sonijinu decu. U planu mu je i otvaranje klinike "Beleza Pura", koju je Sonja nameravala otvoriti prije smrti. U otvaranju klinike će mu pomoći upravo Joana, no u njihove se živote ponovno upleće Norma, koja ovaj put ne napada sama. Sa njom se udružuje i Renato, Joanin šef. Razdvojeni, Joana i Guilherme postaju suparnici kada ona postane partnerica simpatičnoj frizerki Ivete - vlasnici frizerskog salona "Belezoca". Ivete i Joana otvore kliniku "Flor da Pele" nasuprot Guilhermeove klinike.
No, tada dolazi do velikog preokreta u Joaninom i Guilhermeovom životu: Sonja je živa. Ona i ostali putnici iz helikoptera su preživeli nesreću i nastavili su živeti na udaljenom ostrvcu. Sada Sonja, vođena Norminim spletkama, odluči oduzeti sve od Guilhermea - novac, Joanu i svoju decu.

Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala