Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Izgubljene godine
Ezel u Aliju otkriva idealnog muškarca ali Esmerova ljubav i bes budi svu njenu strast
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Izgubljene godine

Kaybolan yillar

, 2006., Turska, 0 min.
Izgubljene godineIzgubljene godineIzgubljene godineIzgubljene godineIzgubljene godine
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Lepa Ezel utelovljenje je dobre i krhke devojčice koja izrasta u vrsnog hirurga. Jednog sudbonosnog dana sretne svoja dva najbolja prijatelja iz sirotišta Esmera i Alija. Esmer je mafijaš, a Ali policajac. Uhvaćena u vrtlogu između dvojice najdražih muškaraca Ezel ne može poreći da prema obojici oseća privlačnost. Serija 'Izgubljene godine' je priča o ljubavnom trouglu od kojeg zastaje dah.

Tokom kišne noći  žena pred vratima sirotišta ostavlja malenu devojčicu. Ona je kći lepe sedamnaestogodišnje Rose. Rosa je pokćerka najbogatijeg čoveka u Bugarskoj koja je ostala trudna kad ju je on silovao. Kako bi se sprečio skandal porodica je Rosu poslala u Istanbul, rekla joj da je njeno tek rođeno dete umrlo. Dečak Esmer ima samo pet godina i najneposlušnije je i najprkosnije dete u sirotištu. S tugom u očima posmatra kišu i ugleda ženu kako ostavlja bebu pred sirotištem. Ali je Esmerov najbolji prijatelj, istih su godina. Esmer protrese Alija da se probudi tei otrče na prag kako bi videli malenu bebu. Esmer stidljivo pogleda dete i uzme ga u naručje kao da se boji da će ga povrediti. U njegovom naručju dete se smiri i prestane plakati.

Nakon sedam godina…

Osoblje devojčici koja je ostavljena u dvorištu sirotišta daje ime Ezel. Esmer i Ali je zovu Ezo. Ezel boluje od astme, pa je Ali i Esmer nikada ne ostavljaju samu i štite je od svega. Toliko vole Ezo da je ta ljubav jača od bratske i prijateljske. Tada se dogodi dan kada bogata porodica bez dece usvaja Ezo. Nenadan rastanak troje dece bolan je i slama srca. Ali je tužan, a Esmer pun besa. Ezo je jedino što je imao. Iako joj ne zna ime, iako je tek dvanaestogodišnjak, u srcu mu je neizdrživa bol ljubavi. Nakon toga Esmer zapali sirotište i pobegne. Nakon požara i Esmerova odlaska, Ali se sasvim povlači u sebe. Ubrzo se upiše u policijsku školu i on takođe odlazi iz sirotišta.


Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala