Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Emma Watson se našla na spisku Panama Papers
Britanska glumica Emma Watson našla se u bazi podataka koja sadrži informacije o Panama Papers.
19. maj 2016.

Emma Watson se našla na spisku Panama Papers

 Pronašli su je istraživači i posmatrači koji su pretraživali bazu podataka, a tiče se afere izbegavanja plaćanja poreza.

 
Međunarodni konzorcijum istraživačkih novinara (ICIJ) na svojoj internet stranici objavio je podatke o više od 200.000 subjekata. Baza podataka sadrži informacije o firmama, fondacijama i korisnicima koji se nalaze na spisku offshore kompanija.
 
Potparol Emme Watson je potvrdio da je 26-godišnjakinja na listi offshore kompanija. Međutim, njen potparol je rekao da ona nema nikakvu dobit na porez ili monetarnu prednost. Umesto toga, izjavio je kako je sve bilo za njene privatne potrebe.
 
"Emma, kao i mnogi pojedinci njenog nivoa i statusa, uspostavili su offshore kompaniju isključivo u svrhu zaštite njene anonimnosti i sigurnosti", naveo je potparol u svom saopštenju.
 
Dodao je kakoo je svoj postupak opravdala potrebom zaštite anonimnosti koju nije imala poslujući u Velikoj Britaniji.
 
Dokumenti prikupljeni tokom poslednjih godina ukazuju na upletenost u aferu Panama Papers, više od 140 svetskih političara i biznismena, uključujući premijere Islanda i Pakistana, predsednika Ukrajine i kralja Saudijske Arabije.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2022 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala