Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Penelope sve teže krije svoj tajni identitet u nastavku serije Bridgerton
Stigao je trejler za 2. deo 3. sezone koji stiže za nekoliko dana
5. jun 2024.

Penelope sve teže krije svoj tajni identitet u nastavku serije "Bridgerton"

Pre nepune tri nedelje na Netflix je stigao prvi deo treće sezone hit dramske serije Bridgerton, koji je odmah oborio sve rekorde gledanosti, a sada je stigao i trejler za njen nastavak - koji će, tako se čini, biti veoma, veoma dramatičan.

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colin Bridgerton (Luke Newton) spremaju se za venčanje koje niko nije očekivao, a kao da to nije bio dovoljan stres i opterećenje, Penelope mora da se suoči sa činjenicom da Eloise Bridgerton (Claudia Jesse) zna njen tajni identitet Lady Whistledown i da želi da ga otkrije Kolinu pre braka. Trejler donosi veliku tenziju i govori nam da nas na kraju ove sezone očekuju razni preokreti.

Prvi deo ove sezone imao je 41 milion pregleda u prva četiri dana na strimingu, ubedljivo najviše u celoj seriji, a očekuje se da će i drugi deo oboriti taj rekord. Pored Coughlan i Newtona, u glumačkoj ekipi su Jessica Madsen, Luke Thompson, Claudia Jessie, Ruth Gemmell, Bessie Carter, Florence Hunt, Daniel Francis, Sam Phillips, James Phoon i Julie Andrews kao naratorka.

Drugi deo treće sezone serije Bridgerton stiže 13. juna i takođe ima četiri epizode ​​kao i prvi deo.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala