Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Najstrašniji film godine Prvo predskazanje uskoro u bioskopima
20th Century Studios je objavio novi trejler za prequel franšize "Predskazanje"
12. mart 2024.

Najstrašniji film godine "Prvo predskazanje" uskoro u bioskopima

Pakao dolazi na zemlju u najstrašnijem filmu godine, ako je verovati 20th Century Studios, koji je objavio novi trejler za Prvo predskazanje (The First Omen).

Prequel franšize prati mladu Amerikanku koja je poslata u Rim gde će započeti život u službi crkve, ali tamo nailazi na tamu koja je tera da dovede u pitanje sopstvenu veru i otkriva strašnu zaveru koja ima za cilj rađanje otelovljenja zla, kasnije poznatog kao Demijan. Ljubitelji originalnog filma će se radovati povratku Brenanovog oca (Ralf Ajneson), koji spaja prošlost i sadašnjost.

Originalni film iz 1976. fokusirao se na Demijena Torna koji je usvojen u porodicu u kojoj je otkriveno da je sam Antihrist. Usledila su još tri nastavka (Dejmijen: Predskazanje 2, Predskazanje 3: Poslednji sukob, Predskazanje 4: Buđenje) i rimejk Omen 666 iz 2006. u kome su se Liv Šrajber i Džulija Stajls našli u ulogama Roberta i Ketrin. Prvo predskazanje će tako biti šesti film u ovoj horor franšizi, a planiran je od 2016. godine - ali je tokom godina došlo do drastičnih promena u kreativnom timu, tako da ostaje da se sačeka konačan rezultat.

Horor je na kraju režirala Arkaša Stivenson koja je sa Timom Smitom i Kitom Tomasom radila na scenariju zasnovanom na likovima koje je kreirao Dejvid Selcer (Predskazanje) i priči Bena Džejkobija. Pored Ajnesona glume Nel Tajger Fri, Sonja Braga i Bili Naj.

Prvo predskazanje (The First Omen) u biokope stiže 4. aprila.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala