Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Juan Mekgregor kao grof Aleksandar Rostov u novoj seriji Džentlmen u Moskvi
Serija je zasnovana na međunarodnom bestseleru koji je napisao Ejmor Touls
9. mart 2024.

Juan Mekgregor kao grof Aleksandar Rostov u novoj seriji "Džentlmen u Moskvi"

Stigao je prvi trejler za predstojeću seriju od osam epizoda pod nazivom Džentlmen u Moskvi. Serija je zasnovana na bestseleru Ejmora Toulsa i prati grofa Aleksandra Rostova (Juan Mekgregor), čoveka čiji raskošan život vodi do propasti posle Ruske revolucije.

Rostov je proglašen državnim neprijateljem i za dlaku je izbegao egzekuciju, ali ga je sovjetski sud zatvorio u malu sobu u potkrovlju velikog hotela Metropol, koju ne sme da napusti.

Zarobljen unutar zidova hotela dok napolju besni istorijski ustanak, njegovo prvobitno oskudno postojanje pretvara se u putovanje emocionalnog buđenja. Tokom decenija, on stvara novu egzistenciju koja mu otvara oči o važnosti prijateljstva, porodičnih veza i neuništive moći ljubavi.

Pored Mekgregora u glavnoj ulozi, u seriji će glumiti i Meri Elizabet Vinsted kao glamurozna glumica Ana Urbanova, Aleksa Gudol kao grofova neočekivana mlada prijateljica Nina, Džoni Haris kao sukobljeni policajac Osip i Fehinti Balogun kao Miška, grofov najbolji prijatelj sa fakulteta.

Glumačku ekipu sačinjavaju i Lija Harvi, Pol Readi, Džon Hefernan, Lies Salem, Bjorn Hlinur Haraldson, Di Ahluvalija, Anastasija Hil, Danijel Serkejru, Lija Balmfort, Bili Gedsdon i Bo Gadsdon.

Premijera serije se očekuje na platformi Paramount+ 29. marta.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala