Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sve je spremno za početak nove sezone Tvoje lice zvuči poznato
Popularni šou gledajte na kanalu TV Nova od 8. marta
6. mart 2024.

Sve je spremno za početak nove sezone "Tvoje lice zvuči poznato"

Foto: TV Nova

Jedna od najzabavnijih i najpoznatijih emisija "Tvoje lice zvuči poznato" stiže na TV Novu sa svojom osmom sezonom u petak, 8. marta! Sve je spremno za muzičko-plesni spektakl, a svakog petka publiku će zabavljati nastupi osam kandidata koji željno iščekuju početak predstave.

Među takmičarima osme sezone je i poznata pevačica i autorka mnogih muzičkih hitova Antonija Šola, koja je za svoj autorski i pevački rad dobila brojne nagrade publike i struke. Antonija se izuzetno raduje novom izazovu i brojnim transformacijama i kaže: "Ova emisija me na neki način vraća glumi i spaja glumu sa muzikom, koje su moje dve ljubavi. Svi kandidati su zaista kliknuli i mi se odlično slažemo i radujemo se sopstvenim transformacijama kao i transformacijama drugih. Želja mi je da što više zabavim gledaoce, da im skrenem pažnju sa svakodnevice i donesem radost i osmeh u njihove domove".

Dobroj zabavi i nezaboravnom iskustvu raduje se i diplomirani glumac, pevač i tekstopisac Faris Pinjo, koji pred početak emisije najavljuje: "Jedva čekam da se dobro provedem. Očekujem kvalitetan zabavni program i da će uz naše dobre i loše, smešne i fascinantne transformacije ljudi moći da se opuste, smeju i zabave na kraju radne nedelje".

Uzbuđenje pred novu sezonu je na vrhuncu, a kandidati su spremni da svoje prve nastupe podele sa gledaocima. Njihove nastupe će iz prve ruke gledati i ocjenjivati četveročlani žiri u sastavu Renata Končić Minea, Goran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagi, a na kraju svake emisije pobednik će novac donirati u humanitarne svrhe. Ko će oduševiti svojom transformacijom u prvoj epizodi, ne propustite da pogledate u petak uveče na Novoj!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala