Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nimona dostupna za besplatno gledanje
Nakon nominacije za Oskara, Netflix je odlučio da animirani film postavi na svoj YouTube kanal
21. februar 2024.

"Nimona" dostupna za besplatno gledanje

Animirani avanturistički film Nimona je trenutno dostupan za besplatno gledanje pošto je Netflix postavio ceo animirani film na svoj YouTube kanal. Glavni lik, kome glas daje Chloë Grace Moretz, spreman je da podeli svoje impresivno putovanje sa svima, a da gledaoci ne moraju da plaćaju pretplatu da bi uživali u njemu.

Film, koji su režirali Nick Bruno i Troy Quane, kritičari su pohvalili nakon objavljivanja, a trenutno je nominovan za najbolji animirani film na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Pre nego što se održi velika ceremonija, Netflix svima daje priliku da uživaju u magiji Nimone bez potrebe za aktivnom pretplatom na njihovu uslugu.

Nimona prati naslovnog lika dok pokušava da pomogne Ballisteru Boldheartu (Riz Ahmed) u komplikovanoj situaciji u kojoj se našao nakon što je optužen za ubistvo kraljice Valerin (Lorraine Toussaint). Pošto je takođe optužena da čini neopisive stvari, Nimoni je lako saosećati sa Ballisterom, dok par pokušava da otkrije ko je zaista odgovoran za zločin. Međutim, Ambrosius Goldenloin (Eugene Lee Yang) ubrzo otkriva Nimoninu prošlost, zbog čega Ballister dovodi u pitanje njihovo prijateljstvo.

Pre nego što je Netflix objavio Nimonu, film je bio u razvoju u Disneyju, ali je studio na kraju odlučio da više ne nastavi sa projektom. Na sreću, produkciju je preuzela platforma za striming, što je očigledno bio dobar potez jer je film dobio nominaciju za najprestižniju filmsku nagradu, Oskara.

Film Nimona je dostupan za gledanje na Netflixu, a ako ne koristite striming servis, film možete besplatno pogledati i na njihovom YouTube kanalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala