Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova zver preti iz mračnih, morskih dubina!
Stigla je najava za nastavak filma "Meg: Predator iz dubine" sa Džejsonom Stejtamom u glavnoj ulozi
11. maj 2023.

Nova zver preti iz mračnih, morskih dubina!

Vreme je da ponovo zaronite u okeane i otkrijete tajne koje on krije. Prvi zvanični trejler za film Meg 2: The Trench, koji je Warner Bros. objavio ovih dana. Pet godina nakon prvog filma, Džejson Stejtam se vraća kao Džonas Tejlor, ronilac koji je preživeo smrtonosni susret sa praistorijskim stvorenjem.

Ovog leta niko neće biti siguran jer stiže dostojan naslednik Ajkule, koji je više nego željan da skloni ljude sa plaže. A sa novim opasnostima koje vrebaju iz svakog ugla mora, Stejtam neće moći da se bori sam.

Sijena Gilori, Klif Kertis i Šuja Sofija pridružiće se Stejtamu u ovom nastavku, spremni da se suoče sa jednim od najvećih morskih stvorenja u zabeleženoj istoriji.

U prvom filmu, Džonas je dobio zadatak da spasi posadu nuklearne podmornice koja se pokvarila. Kada stigne na mesto udesa, vozilo je napalo neidentifikovano biće. Džonas sve prijavljuje svojim pretpostavljenima, koji mu ne veruju. Već je kasno kada Džek Moris (Rejn Vilson), milijarder koji finansira misiju istraživanja Marijanskog rova, shvati da megalodoni, džinovski beli psi, nisu izumrli i da bi ljudi trebalo da ih se klone što je više moguće.

Nastavak filma zasnovan je na knjizi Meg: Roman Dubokog Terora Stiva ltena iz 1999. godine. U toj knjizi Džonas je potpuno posvećen proučavanju megalodona. Ono što nikada ne bi očekivao je da će ovoga puta sresti i Kronosaurusa, dinosaurusa kratkog vrata koji je mogao da živi u vodi.

Sa kojim još praistorijskim stvorenjima će se sresti saznaćemo 4. avgusta ove godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala