Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pamela Anderson u dokumentarcu Pamela: Ljubavna priča
Priča o ikoni decenije stiže na Netflix krajem meseca
14. januar 2023.

Pamela Anderson u dokumentarcu "Pamela: Ljubavna priča"

Foto: YouTube

"Prvi put želim da preuzmem kontrolu nad pričom“, kaže glumica i model i ikona iz 1990-ih Pamela Anderson u prvom trejleru za dokumentarni film Pamela: Ljubavna priča, u pratnji pesme Lovefool grupe The Cardigans.

U dokumentarcu, Pamela Anderson komentariše odluke koje je donosila tokom svoje karijere, način na koji su se mediji odnosili prema njoj i njenim romantičnim vezama. Saopštenje je prožeto njenim osećanjima o raznim temama, posebno o tretmanu celokupne medijske industrije i o tome kako je ona čak nastavila dalje nakon krađe kontroverzne video trake nje i Tomija Lija.

"Potpuno sam blokirala tu ukradenu video traku iz svog života da bih preživela i sada se sve vraća. Tako da sada želim da preuzmem kontrolu nad pričom", objašnjava ona, očigledno govoreći o tome kako je traka ponovo došla u centar pažnje nakon što je striming Hulu prikazao limitovanu seriju Pam & Tommi - seriju kojoj nije dala nikakvu dozvolu da govori o njenom životu.

Ali najava takođe jasno stavlja do znanja da samo zato što je Andersonova nastavila sa svojim životom i karijerom ne znači da je ikada bila smatrana devojkom u nevolji kojoj je potrebno spasavanje. "Nije me briga šta drugi misle. Jer to je jedini izbor koji sam imala. Da mi je stalo šta drugi misle, ne bi bila ovde", dodala je ona.

U režiji Rajana Vajta (nominovan za Emi za dokumentarne specijale The Keepers i The Case Against 8), film takođe sadrži nikada ranije viđene privatne snimke, fotografije i Pameline dnevničke beleške.

Film Pamela: Ljubavna priča stiže na Netfliks 31. januara.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala