Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Aron Tejlor-Džonson kao novi Džejms Bond?
Glumac je navodno na vrhu liste za kultnu ulogu Danijela Krega
11. januar 2023.

Aron Tejlor-Džonson kao novi Džejms Bond?


Britanski glumac Aron Tejlor-Džonson navodno se ovih dana našao na sastanku sa producentima filmova o Džejmsu Bondu kako bi razgovarao o svom potencijalnom preuzimanju kultne uloge od Danijela Krega.

Tejlor-Džonson se navodno sastao sa izvršnom producentkinjom Barbarom Brokoli, a njihov sastanak je, kako se navodi, prošao veoma dobro. Njegov izbor nije previše iznenađujući jer ispunjava niz uslova koje su producenti postavili za novog Bonda.

Nedavno su otkrili da planiraju da izaberu glumca u tridesetim godinama, uz obrazloženje da ne žele da je mlađi, jer najpoznatiji špijun na svetu mora da ima iskustvo.

Jedan od producenata, Majkl G. Vilson, objasnio je njihovu odluku: "Zapamtite, Bond je već veteran. Ima iskustva. On je neko ko je prošao kroz ratove, da tako kažem. On nije neko dete koje je tek završilo srednju školu sa kim možemo da počnemo priču. Zato je neko u tridesetim idealan kandidat"

Nije poznato da li su producenti u pregovorima sa još nekim glumcima, ali bi sledeći film o Bondu trebalo da počne da se snima za dve godine, tako da imaju dovoljno vremena da pronađu savršenog glumca, ako slučajno Tejlor-Džonson ne pristane na ulogu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala