Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Predstavljen trejler za Evil Dead Rise
Evil Dead Rise očekujemo u bioskopima od 21. aprila
5. januar 2023.

Predstavljen trejler za "Evil Dead Rise"


Studio Varner Bros. Pictures je objavio zvanični trejler za Evil Dead Rise.

Iako originalni heroj Evil Dead Bruce Campbell ne glumi u najnovijem filmu pošto se povukao iz uloge Asha, radio je na Evil Dead Rise sa kreatorom franšize Semom Rejmijem i Robom Tapertom, koji takođe poseduje prava na filmsku seriju. Kembel je prvi postavio tizer na svojim društvenim mrežama kako bi najavio trejler, nakon čega je tizer stigao na Jutjub studija, a potom i zvanični trejler.

Sam Rejmi je izabrao Li Kronina da režira i napiše novi film Evil Dead nakon što je video njegov rediteljski debi Rupa u zemlji. Tizer ne otkriva skoro ništa, ali prema ranije poznatom scenariju, znamo da nova priča prati dve sestre koje se posle mnogo godina konačno ponovo sreću, ali će susret biti poremećen dolaskom demona protiv kojih će morati da se bore u kako bi preživeo.

Radnja filma smeštena je u Los Anđeles, iako se snimanje odvijalo na Novom Zelandu. Sestre igraju Lili Salivan i Alisa Saterlend, a u ostalim ulogama su Gabrijel Ekols, Morgan Dejvis, Nel Fišer i Mia Čalis.

Evil Dead Rise je trebalo da stigne direktno na HBO Max, ali je dobio tako visoke ocene na probnim projekcijama da očekujemo da će prvo biti pušten u bioskope od 21. aprila.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala