Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Šuška se da će biti i četvrtog nastavka popularnog filma
Glumac i majstor borilačkih veština Džeki Čen nagovestio je da je u planu snimanje četvrtog nastavka uspešnog filmskog serijala akcionih komedija “Gas do daske”.
12. decembar 2022.

Šuška se da će biti i četvrtog nastavka popularnog filma

 

Prošlo je više od 15 godina od puštanja u bioskop "Rush Hour 3" (2007). Ali izgleda da ima nade za još jedan deo blokbaster serije: „Rush Hour 4“.

Tokom pojavljivanja na Filmskom festivalu u Crvenom moru, akciona zvezda Džeki Čen potvrdila je da je nastavak trenutno u ranoj fazi razvoja, navodi Deadline.

Diskusije o scenariju u ovom trenutku nisu završene. Prema Čenu, već postoji direktor. Međutim, nejasno je da li je Bret Ratner režirao prva tri filma. A umešanost Krisa Takera je još uvek nejasna. Ali ima nade.

“Upravo razgovaramo o ‘Gasu do daske 4′”, napomenuo je Čen prisećajući se nastanka serijala, kao gost Međunarodnog filmskog festivala “Red Sea” u Saudijskoj Arabiji.

Zvezda niza uspešnih hongonških borilačkih filmova Čen je u početku oklevao da prihvati ulogu u “Gas do daske”, reditelja Breta Ratnera, iako je uloga policajca bila pisana baš za njega.
 
“Igrao sam policajce iz Hongkonga, iz Makaa, iz Kine, uvek sam bio policajac. Mogu li igrati nešto drugo? ‘Ne’, odgovorili bi. Onda je moj menažer rekao da postoji scenario zvan ‘Gas do daske’. Policija Hongkonga. Rekoh: ‘Ne'”, prisetio se Čen.
 
Prema njegovim rečima, scenario nije predviđao da igra u Sjedinjenim Državama rođenog Kineza, već policajca iz Hongkonga koji dolazi u Ameriku i slabo priča engleski jezik.
 
Odlučio je na kraju ipak da se oproba u toj ulozi, iako je mislio da film iz 1998. godine, u kome mu partnera američkog policajca igra Kris Taker, neće uspeti u biskopima.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala