Moj TV - TV Program za 200+ kanala
“Blade Runner 2099” uskoro u vidu serije
Amazon Studios je službeno dao narudžbu serije “Blade Runner 2099”. Serija ima Ridlija Skota koji je trenutno povezan s projektom kao izvršni producent.
23. septembar 2022.

“Blade Runner 2099” uskoro u vidu serije

 

Detalji radnje su oskudni, ali kao što ime sugeriše, radnja filma odvijaće se pedeset godina nakon “Blade Runner 2049” filma, kako prenosi portal CDM.

“Originalni ‘Blade Runner’, reditelja Ridlija Skota, smatra se jednim od najvećih i najuticajnijih naučno-fantastičnih filmova svih vremena, a mi smo uzbuđeni što možemo predstaviti ‘Blade Runner 2099’ našim globalnim korisnicima Prime Videa,” rekao je Vernon Sanders, voditelj globalne televizije za Amazon Studios, prenose Nezavisne.
 
 
On je još dodao da im je čast što mogu predstaviti ovaj nastavak franšize “Blade Runner” i uvjereni su da će udruživanjem s Ridlijem, Alcon Entertainmentom, Scott Free Productions i izuzetno talentovanom Silkom Luisom, “Blade Runner 2099” održati intelekt, teme i duh svojih filmskih prethodnika.
 
Prema “Variety”, Silka Luisa radi kao vođa projekta izvršna producentkinja, a Ridli Skot takođe je izvršni producent pod njegovom zastavom Scott Free Productions.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala