Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ako niste do sada, morate obavezno pogledati.
Ako ste ljubitelj dobre zagonetke i volite rešavati misterije, ova serija je pun pogodak za vas!
4. jul 2022.

Ako niste do sada, morate obavezno pogledati.

 

Pre pet godina let 828 je nestao. Danas se vratio kući. Let 828 Montego Aira iz Jamajke za New York uleteo je u turbulentno područje. Iako je turbulencija kratko trajala, bila je snažna, i piloti je nisu mogli izbeći jer radar nije ništa pokazao. Nakon sletanja na aerodrom putnici i posada dočekani su u neverici i šoku. Naime, pet je godina prošlo od trenutka kada im se izgubio trag te se pretpostavljalo da su svi mrtvi. Nakon prvobitnog šoka za njihove najbliže, ali i čitavu javnost, sada je opet vreme da putnici nastave sa životima, ali ubrzo se suočavaju sa činjenicom da nisu više isti, nešto se promenilo u to kratko vreme turbulencije: počinju čuti glasove, imaju vizije, štaviše, mogu videti događaje koji će se tek dogoditi.

Prva sezona premijerno je prikazana 2018,. nakon što je NBC dao nalog da se snimi 13 epizoda da bi dodatno bile snimljene još tri, koje zaokružuju prvu sezonu.
Autor serije je Jeff Rake, ujedno i izvršni producent uz filmsku legendu Roberta Zemeckisa („Povratak u budućnost“) i Jacka Rapkea. Uz pažljivo birane glumce, među kojima prednjače Melissa Roxburgh i Josh Dallas, kojeg smo zapamtili kao Fandrala iz „Thora“, serija je ostvarila onaj fini balans između natprirodnog i melodrame.
 
Serija je trenutno dostupna za gledanje na Netflixu, pa ukoliko niste pogledali, naša topla preporuka!
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala