Moj TV - TV Program za 200+ kanala
PREMIJERA FILMA DIVLJACI 1. JUNA U BIOSKOPU CINEPLEXX GALERIJA BELGRADE
Akciona komedija “DIVLJACI” će domaćoj publici premijerno biti prikazana u sredu 1. juna u 20 časova u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade!
31. maj 2022.

PREMIJERA FILMA "DIVLJACI" 1. JUNA U BIOSKOPU CINEPLEXX GALERIJA BELGRADE

 

U debitantskom filmu reditelja Daria Lonjaka glavne uloge tumače Branko Janković, Alen Liverić, Borko Perić, Dejan Aćimović i drugi.
 
Film koji je spojio različite žanrove kao i umetnike iz celog regiona nasmejaće vas i zabaviti, dok će u isto vreme napraviti kritički osvrt na vreme u kome živimo.
 

 
O FILMU: Leto 2018. godine, Svetsko prvenstvo u fudbalu - u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte "ludilo", koje je ponelo i naše glavne junake. Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rešavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju. Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje. Ako ste pomislili da planirana mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se. Mnogo nepredviđenih stvari će im se usput dogoditi (da ne otkrivamo baš sve).
 
Upoznajte divljake!
 
Nakon svečane premijere, film DIVLJACI na redovni bioskopski repertoar stiže u četvrtak 2. juna.  
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala