Moj TV - TV Program za 200+ kanala
U PRODAJI KARTE ZA PRETPREMIJERNE PROJEKCIJE FILMA SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ
Epsko finale konačno je pred nama!
28. april 2022.

U PRODAJI KARTE ZA PRETPREMIJERNE PROJEKCIJE FILMA "SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ"

 

Jedan od najvećih i najočekivanijih filmova svih vremena "SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ" (JURASSIC WORLD DOMINION) stiže pretpremijerno u odabrane bioskope 8. juna, a karte za ovaj vizuelni spektakl možete kupiti već danas!

Ovaj film je zaista poseban i ne sme se propustiti, jer se Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil, povezujući nostalgične emocije sa avanturom koja će vam oduzeti dah.

Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive - i love - zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala