Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Uskoro Tajne vinove loze 2
Da li će opstati ljubav za koju su se Vuk i Vera teškom mukom izborili?
27. mart 2022.

Uskoro "Tajne vinove loze 2"

 

U novim epizodama serije Tajne vinove loze pratimo početak njihovog zajedničkog života na jugu. Da li će Verina vinarija Smiljanić, uprkos izgorelom vinogradu, uspeti da sprovede berbu na vreme i isporuči ogromnu količinu prvoklasnog vina „Teodora” Francuzima?

 
Vuk ovog puta nije na domaćem terenu, za sever ga veže imperija koju je izgradio, Jelena sa kojom se još uvek nije formalno razveo, i njihova zajednička briga za ćerku Anju koja putuje po svetu, kao da hoće da pobegne od njih… Ruža koja i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu, Zoran koji želi da napravi novo vino, a godine alkoholizma su došle na naplatu, pa nije u stanju da uspostavi zdrav odnos sa ženom i sinom, dok gubi osećaj za zanat koji najviše voli… I, naravno, Vera, koja primećuje da Vuka ne drži mesto i da još uvek nije raskrstio sa prošlošću. Vuk je bio ključna ličnost u vođenju vinarije Tomović. Sada ga nema i pitanje je da li će vinarija bez njega opstati. Pojavljuju se konkurenti koji žele da otkupe vinariju i unište je.
 
Vera paralelno otpočinje istragu o roditeljima koje je izgubila kao mala, što će kasnije postati od presudnog značaja za samu proizvodnju „Teodore”… Dok se na severu, nad domom porodice Tomović, nadvija nova moćna i misteriozna figura, nekadašnji Radulov štićenik, a sada svetski uspešan biznismen koji se, posle mnogo godina, vraća iz Nemačke u svoje rodno mesto – Kosta. On dolazi sa svojom ženom, Teom, poznatom muzičkom producentkinjom, koja uzima Ivana pod svoje i pomaže mu u izgradnji karijere. Ko je Kosta, misteriozna ličnost, kontraverzni biznismen, dobrotvor, kako se pretstavlja ili zlotvor, kako Vuk misli?

Mnogo je izazova pred porodicom Tomović koji dolaze iz spoljnog sveta.
 
Ljubav Vere i Vuka je stavljena na najveći test do sada. Oni će morati da pokažu da su najjači onda kad im je najteže, jer ulog ovog puta nije samo njihov odnos, već čitave porodice, kao i vino za koje su se sve ove godine borili…
 
U vinu je istina… da li je?
 
Uloge tumače:
Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Marko Vasiljević, Vanja Nenadić, Nikola Kojo, Nataša Janjić, Milica Zarić, Anita Mančić i drugi.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala