Moj TV - TV Program za 200+ kanala
ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA od danas u bioskopima!
Na radost mališana širom Srbije, film ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA (SCHOOL OF MAGICAL ANIMALS) se može pogledati od danas na velikim platnima.
17. mart 2022.

"ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA" od danas u bioskopima!

 

Filmska priča o prijateljstvu i izazovima i lepoti odrastanja oduševiće publiku svih generacija! Najmlađi će na duhovit i šarmantan način moći da se uvere kako uz prave prijatelje i malo magije ne postoje nerešive situacije, a stariji će se podsetiti da u svakome od nas živi razigrano dete bez obzira na to koliko godina imamo.

Porodična avantura koja će raznežiti i nasmejati gledaoce u našim bioskopima prikazivaće se na srpskom jeziku, a neki od najvećim majstora sinhronizacije oživeli su likove ovog filma.
 
Glavnim junacima glasove su pozajmili Darija Vračević, Dušica Novaković, Mateja Vukašinović, Marko Marković, Viktor Majer, Anja Orelj, Milan Tubić, Aleksandar Gligorić, Branislav Platiša, Milena Moravčević i mnogi drugi.

O FILMU: Ida se preselila u drugi grad. Kao „novoj devojčici” u školi Vinterštajn teško joj je da se prilagodi drugovima iz razreda. Popularna Helen otežava joj da stekne nove prijatelje, a za Idu je ostalo samo jedno prazno mesto – u klupi pored autsajdera Benija.
 
Jednog dana, nastavnica celom razredu predstavlja Mortimera Morisona, čoveka koji putuje po svetu u potrazi za „magičnim životinjama”. Svaka od tih životinja predodređena je da bude srodna duša nekom detetu. Od sve dece, novajlija Ida i autsajder Beni, prvi su u razredu koji će dobiti magičnog saputnika! Od tog trenutka, Beni kraj sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henrijetu, a Ida lukavu lisicu Rebita.
 
Kada predmeti iz škole počnu da nestaju, deca i magične životinje moraće da se udruže kako bi otkrili ko je misteriozni školski lopov.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala