Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Film inspirisan istoimenom serijom stiže uskoro.
Četiri godine nakon završetka serije Teen Wolf, spremni smo za nastavak priče.
7. mart 2022.

Film inspirisan istoimenom serijom stiže uskoro.

 
„Pun mesec izlazi u Beacon Hills-u, a sa njim se pojavilo zastrašujuće zlo. Vukovi ponovo zavijaju, pozivajući na povratak Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes-a i svih drugih koji menjaju oblik u senci noći“, navodi se u saopštenju za javnost.
 
„Samo vukodlak kao što je Scott McCall, koji više nije tinejdžer, ali još uvek Alfa, može da okupi nove saveznike. Ponovo će ujediniti prijatelje od poverenja i boriće se protiv onoga što bi mogao biti najmoćniji i najsmrtonosniji neprijatelj sa kojim su se ikada suočili.“
 
Posey, koji se godinama zalagao za oživljavanje Teen Wolf-a na neki način, otkrio je da je bio uzbuđen što će ponovo igrati ovog lika nekoliko godina nakon događaja u finalu. „Mislim da je ono zbog čega sam najviše uzbuđen da vidim je kako stari,“ naveo je on.

„Uzbuđen sam što ću videti kako odrastaju i izlaze iz srednje škole. Srednja škola je sama po sebi bila takav „tipski“ lik u emisiji, tako da sam uzbuđen da vidim kako će biti bez umešanosti te vrste lika škole. Biće zanimljivo.” 

Film, čiji će scenario pisati Davis, biće premijerno prikazan na striming servisu Paramount+ ove godine, kako prenosi portal TeenStars.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala