Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera nove HBO serije Pozlaćeno doba
Prva epizoda nove HBO serije „Pozlaćeno doba“ (The Gilded Age), od autora serije „Dauntonska opatija“ Džulijana Felouza, dostupna je od danas na HBO GO-u.
25. januar 2022.

Premijera nove HBO serije "Pozlaćeno doba"

 

Nova epizoda dolaziće u HBO GO ponudu svakog utorka, a serija će se takođe od danas emitovati na HBO kanalu utorkom u 20.00h

Američko Pozlaćeno doba bio je period velikih ekonomskih promena, ogromnih stečenih i izgubljenih bogatstava i porasta nejednakosti između starih i novih bogataša. U tom kontekstu, priča počinje 1882. godine i predstavlja nam mladu Marijan Bruk, ćerku generala Unije, koja se posle smrti oca seli iz ruralne Pensilvanije u Njujork da bi živela sa svojim bogatim tetkama Agnes van Rajn i Ejdom Bruk. U pratnji Pegi Skot, ostvarene Afroamerikanke, Marijan se nenamerno upliće u društveni rat između jedne od svojih tetaka, predstavnice starih bogataša, i njenih neverovatno bogatih suseda, nemilosrdnog železničkog tajkuna Džordža i njegove supruge Berte Rasel. Da li će Marijan u ovom uzbudljivom svetu na ivici modernog doba poštovati ustaljena pravila društva ili će utrti sopstveni put?
 
U seriji glume Keri Kun, Morgan Spektor, Dene Benton, Luiza Džejkobson, Taisa Farmiga, Blejk Ritson, Sajmon Džons, Hari Ričardson, Tomas Kokerel, Džek Gilpin, Sintija Nikson i Kristin Baranski. Pridružuju im se i Ben Alers, Majkl Serveris, Keli Kuran, Klejborn Elder, Linda Emond, Kejti Fineran, Ejmi Forsit, Majkl Gil, Vard Horton, Bil Irvin, Salivan Džons, Selija Kinan Bolger, Nejtan Lejn, Odra Mekdonald, Debra Monk, Dona Marfi, Kristin Nilsen, Keli Ohara, Patrik Pejdž, Tejlor Ričardson, Daglas Sils, Džon Daglas Tompson, Džin Triplhorn i Erin Vilhelmi.
 
Autor, scenarista i izvršni producent serije je Džulijan Felouz. Reditelji i izvršni producenti su Majkl Engler i Sali Ričardson Vitfild, a uz njih izvršnu produkciju potpisuju i Garet Nim i Dejvid Kroket. Scenaristkinja i izvršna producentkinja je Sonja Vorfild.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala