Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Uskoro stiže nastavak filma Dina 2
Nastavak Dine je potvrđen, a produkcija namerava da počne da snimanje od jula 2022.
14. januar 2022.

Uskoro stiže nastavak filma "Dina 2"

 
Prvi deo fimske adaptacije Dine reditelja Denisa Vilneva uključuje nekoliko istaknutih glumaca u iznenađujuće malim ulogama, ali na sreću, drugi deo filma staviće neke od njih u prvi plan, uključujući Havijera Bardema.
 
U razgovoru za "Veniti fer", Bardem otkriva da je znao da će njegova uloga u Dini značiti vrlo malo vremena na ekranu, ali je verovao da je bilo koja uloga vredna toga da radi sa Denisom Vilnevom.
 
"Denis Vilnev me je pozvao i rekao: 'Želim da sednem sa tobom', a kada se to desi, ti odeš kod njega, sediš i slušaš. Rekao je: 'Imam malu ulogu, a ako budemo imali zeleno svetlo za nastavak na osnovu drugog dela knjige, uloga će biti veća - u Dini 2. Volio bih da to uradiš ako želiš', ispričao je Bardem.
 
Glumac je, kako kaže, odgovorio: "Naravno da želim. Nije me briga da li postoji drugi film ili ne. Nije me briga koliko je velika ili mala uloga. Volim ono što radiš kao režiser".
 
Bardem u prvom delu Dine tumači lik Stilgara, vođe plemena Fremen u Sič Tabru, a nastavak će se detaljnije baviti istorijom Fremena i planete Arakis, pa je logično i da će Bardem biti u središtu pažnje.
 
 Osim Havijera Bardema, plan za Dinu 2 je da još jedan od sporednih likova prvog filma dobije veću ulogu - Zendajina Čani.
 

"Jedva čekam da snimim drugi deo Dine da ponovo spojim Timotija Šalamea i Zendaju, a u sledećem poglavlju Zendaja će biti protagonista priče", rekao je reditelj Vilnev. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala