Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Snima se film o Formuli 1
Mediji pišu da je projekt dobio "zeleno svetlo" te da Apple izdvaja između 130 i 140 miliona eura za ovaj posao koji su želeli Paramount, MGM, Sony, Netflix i Amazon.
12. januar 2022.

Snima se film o Formuli 1

 

Glasine o novom filmu vezanom za Formulu 1, u kojem će glumiti američki glumac Brad Pitt, pojavile su se u decembru prošle godine, a izveštaji govore da će bivši šampion Lewis Hamilton imati ulogu konsultanta.

Još uvek neimenovani film bi trebao profitirati zahvaljujući "probuđenom" interesu za Formulu 1 nakon što je kompanija Liberty Media napravila sjajan posao, a zasluge za popularnost idu i Netflixovom serijalu "Drive To Survive".

Zahvaljujući visokom nivou zabave, prosećno starosno doba gledatoca Formule 1 pala je na 32 godine.

Scenario filma je zasada misterija, ali se zna da Brad Pitt glumi penzionisanog vozača koji se vraća u Formulu 1 kako bi bio mentor mladom vozaču. Mnogi smatraju da ovaj glumac izgleda kao snažnija i atraktivnija verzija legendarnog Jamesa Hunta. Poznato je da Pitt voli motocikle i automobile, a ponosni je vlasnik Aston Martin Vanquisha.

Iza novog filma stoji ozbiljna ekipa, a prvi čovek je Ehren Kruger u čijem rezimeu su filmovi "Top Gun: Maverick", "Ghost in the Shell", tri nastavka "Transformersa", "The Ring", Arlington Road", "Scream 3" i drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala