Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zverka još jedan u nizu koji je optužen za seksualno uznemiravanje
Glumac Kris Not uklonjen je iz finala nastavka serije “Seks i grad”, pod nazivom “I tek tako” zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.
8. januar 2022.

Zverka još jedan u nizu koji je optužen za seksualno uznemiravanje

 

Zverka, lik kojeg je glumio Not, navodno se trebao ponovno spojiti s Keri u poslednjoj epizodi koja je trebala da se emituje 3. februara, ali nakon što se suočio s optužbama za seksualne napade, njegove su scene uklonjene.

Zverka je preminuo u prvoj epizodi od srčanog udara, a glumac je posle prikazivanja te epizode najavio povratak svog lika u seriju. Scena je trebalo da prikaže Keri koja se konačno miri sa smrću svog supruga.
 
Taj trenutak se vidi u scenama Zverke i Keri u Parizu, gde su bili fotografisani tokom snimanja. Tim serije odlučio je da taj snimak nije dovoljno značajan da bi ostao u seriji.
 
Podsetimo, četiri žene optužile su Nota za seksualno uznemiravanje. Poslednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Đentile koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom njujorškom stanu. Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca srela u restoranu “Da Marino” u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao.
 
Glumac je negirao sve optužbe, tvrdeći da su lažne, kako prenosi Cdm.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala