Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Džejson Statam u novom špijunskom filmu
Džejson Stejtam je svoj filmski debi ostvario u filmu "Dve čađave dvocevke" Gaja Ričija.
13. decembar 2021.

Džejson Statam u novom špijunskom filmu

 

Sa slavnim britanskim rediteljem sarađivao je još tri puta, poslednji put na akcionom filmu "Dani gneva". Na radost svih fanova, za malo više od mesec dana imaćemo priliku da uživamo u njihovoj ponovljenoj saradnji u vidu komično-špijunskog filma "Operation Fortune: Ruse de guerre".

 Statam u ovom filmu igra Orsona Forčuna, iskusnog špijuna koji je dobio zadatak da zaustavi ilegalnu prodaju novog veoma smrtonosnog sistema naoružanja, koje planira trgovac oružjem i milijarder Greg Simonds (Hju Grant). Zajedno sa svojim timom operativaca, koje tumače Obri Plaza, Bagzi Maloun i Keri Elves, on pravi plan misije, koji uključuje i angažman najveće holivudske zvezde Denija Frančeska (Džoš Hartnet), inače Simondsovog omiljenog glumca.
 
Da li će oni uspeti da zaustave velikog trgovca oružjem u njegovoj nečasnoj nameri i tako spasu svet od nove ratne katastrofe, moći ćete da saznate već od 21. januara, kada se film Operation Fortune: Ruse de guerre pojavi na redovnom bioskopskom repertoaru, kako prenosi portal Cdm. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala