Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera drugog dela nove serije Tračara
Drugi deo prve sezone nove Max Original serije „Tračara“ (Gossip Girl) od danas premijerno dolazi na HBO GO, a u ponudu je već stigla sedma epizoda.
27. novembar 2021.

Premijera drugog dela nove serije "Tračara"

 

Novu seriju je razvio Džošua Safran, scenarista i izvršni producent originalne serije.

Ova ekstenzija kultnog hita vraća gledaoce na Aper Ist Sajd, gotovo deceniju nakon što je ugašen originalni veb-sajt Tračare, gde nova generacija tinejdžera iz privatne škole upoznaje nemilosrdnu i promenljivu stvarnost u svetu neprestanog društvenog nadzora. Serija je zasnovana na bestseler romanima Sesili fon Zigesar, kao i na originalnoj seriji koju su razvili Džoš Švarc i Stefani Sevidž.
 
Drugi deo „Tračare“ nastavlja da istražuje koliko su se društvene mreže i sam pejzaž Njujorka promenili tokom godina. U seriji glume Džordan Aleksander, Ilaj Braun, Tomas Doerti, Tavi Gevinson, Emili Alin Lind, Evan Mok, Zijon Moreno, Vitni Pik i Savana Li Smit. Džošua Safran je autor i scenarista serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Džoša Švarca, Stefani Sevidž, Lezli Morgenstajn i Đinu Đirolamo, a Lis Rovinski je koproducentkinja.
 
 
Na HBO GO-u je dostupan i prvi deo sezone nove serije, kao i svih šest sezona originalne hit serije „Tračara“ iz 2007. godine.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala