Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stiže nam druga sezona hit serije BESA
Od 27. novembra, subotom i nedeljom od 21h na SUPERSTAR saznajte kakva sudbina čeka junake serije koja je osvojila publiku i kritiku širom regiona.
16. novembar 2021.

Stiže nam druga sezona hit serije "BESA"

 

 Pod sloganom „Porodica je sve“, druga sezona serije „Besa“ u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija, donosi gledaocima u 10 nastavaka nove zaplete i dramatične preokrete sa kojima će se glavni likovi susresti u borbi za očuvanje svojih porodica.

 
Pored glumaca iz druge sezone koje je publika zapamtila po upečatljivim ulogama, nova sezona nagrađene serije „Besa“ dobija i pojačanje gde će se u novim ulogama naći popularan reper i glumac Relja Popović, glumica Katarina Čas koje je stekla međunarodnu slavu sa filmom „Wolf of Wall Street“ i glumac Florist Bajgora koji je ostvario zapaženu ulogu u seriji „Gangs of London“.
 
"Telekom Srbija se za tri godine koliko se bavi produkcijom serija i filmova pozicionirao kao jedan od proizvođača najkvalitetnijeg zabavnog sadržaja u regionu. Emitovanjem prve sezone serije Besa, lansiran je kanal Superstar koji se za kratko vreme rangirao u deset najgledanijih kanala u Srbiji. Mi ćemo se truditi da i u budućnosti proizvodimo atraktivan sadržaj na radost naših gledalaca kako u zemlji tako i van naših granica gde su naše serije takođe priznate i prihvaćene," rekao je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

Nove epizode gledaoci mogu da gledaju od 27. novembra subotom i nedeljom od 21h na SUPERSTAR.
 
„Radnja druge sezone Bese počinje u realnom vremenu, skoro tri godine kasnije. Naša tri glavna junaka zatičemo izmeštene u neočekivanim okolnostima i situacijama. Paralelno ćemo pratiti sudbine više glavnih likova koje se međusobno prepliću na raznim nivoima iako su geografski razdvojeni. Zato smo se i odlučili za neke potpuno nove lokacije,“ kaže Tea Korolija, producent serija i direktorka produkcije Adrenalin. Druga sezona serije Besa snimana je na preko 200 lokacija na kojima je smeštena radnja širom Srbije, Crne Gore i Estonije.
 
Serije je nastala po originalnoj ideji Srđana Šapera. Pored Tonija Džordana, kreator druge sezone je Igor Stoimenov koji u drugoj sezoni glavni pisac serije, izvršni producent i reditelj značajnog dela serijala uključujući I najzahtevniji deo koji je sniman u Estoniji. Rediteljski tim serije takođe čine i Nikola Ljuca koji je režirao delove serije koji su snimani u Crnoj Gori, dok je Milan Todorović bio reditelj brojnih akcionih scena koje su snimane u Beogradu, kao i zanimljivih zapleta u specijalno izgrađenom zatvoru koji je “ugostio” neke od glavnih junaka serije.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala