Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Advokado, serija koja budi emocije i izaziva smeh, od 15. novembra na RTS-u
Serija "Advokado" nastala je u produkciji Radio-televizije Srbije i Bosonoga produkcije.
14. novembar 2021.

"Advokado", serija koja budi emocije i izaziva smeh, od 15. novembra na RTS-u

 

Od 15. novembra, svakog radnog dana od 20.05, uživaćemo u crnohumornoj komediji "Advokado", nastaloj prema scenariju Nikole Pejakovića, autora čiji su tekstovi bili osnova za nastanak TV serija "Meso" i "Kosti", koje su sa velikim uspehom prikazivane na RTS-u. Pejaković je, zajedno sa Sašom Hajdukovićem i reditelj serije "Advokado".

Serija prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane, kojem verni saputnik Beli pomaže da svakodnevno upada u nove probleme. Središte radnje fokusira se na prijateljske i porodične odnose, tipične za balkansko podneblje, prožete tugom i humorom u jednom.
 
U pitanju je priča o borbi pojedinca sa željom da se otrgne od nametnutih stereotipa i konzervativne sredine koja kritički posmatra odluke koje odudaraju od tradicionalnih postulata. Ipak, on nastavlja svoju bitku, želeći da promeni poziciju u kojoj se nalazi i da prestane biti sve ono što označava reč "Advokado".
 
Glavne uloge tumače Ljubomir Bandović, Nikola Pejaković Kolja, Branka Katić, Mira Banjac, Jasna Đuričić i Mirjana Karanović. Od sporednih, tu su Sergej Trifunović, Vojin Ćetković, Boris Milivojević, Bojan Dimitrijević i brojna druga poznata glumačka imena.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala