Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Guardians of The Galaxy Vol.3 tek na proleće 2023.
Iz Marvela nam stižu nove vesti o Guardians of The Galaxy vol. 3, jednom od najočekivanijih filmova u četvrtoj fazi MCU-a.
5. novembar 2021.

"Guardians of The Galaxy Vol.3" tek na proleće 2023.

 

Novosti su vezane za ulogu Willa Poultera, koji će glumiti jednog od najpoznatijih likova u galeriji Marvelovih superheroja i kozmičkih zlikovaca.

Poulter će se ogrnuti plaštem Adama Warlocka, lika sa strana Marvelovih stripova iz sedamdesetih. Iako je u stripovima bio prisno vezan za borbu protiv Thanosa i skupljanje dragulja beskonačnosti, Adam Warlock je najavljen tek u odjavnoj špici Guardians of the Galaxy vol. 2, doduše samo imenom, a odsustvovao je iz Infinity War–Endgame sekvence.
 
Guardians of the Galaxy vol. 3 je najavljen za premijeru 5. maja 2023.
 
Guardians of the Galaxy 3 je deo Faze 4 Marvelovog svemira i vrlo je moguće da će biti smešten pre događanja filma Infinity War i Endgame baš kao što je to bio slučaj s Guardians of the Galaxy Vol. 2 koji je bio smešten odmah nakon originalnog filma.

Postoje nagađanja da će se radnja Čuvara galaksije Vol.3 masovno okrenuti dok se likovi pokušavaju oporaviti od prilika Avengers Endgame.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala