Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pridružite se luckastoj porodici u najzabavnijoj avanturi do sada
Film PORODICA ADAMS 2 (THE ADDAMS FAMILY 2) stiže u naše bioskope od čevrtka 28. oktobra.
26. oktobar 2021.

Pridružite se luckastoj porodici u najzabavnijoj avanturi do sada

 

 

Svima omiljena sablasna porodica vraća se na veliko platno u potpuno novoj avanturi koja će vas nasmejati do suza! 

Film je sinhronizovan na srpski jezik kako bi mališani uživali, ali će za stariju publiku biti prikazivan i u titlovanoj verziji. Povedite svoje porodice u nezaboravni bioskopski provod koju garantuju fenomenalni Gomez, Mortiša, Sreda, Pagzli, stric Fester ali i mnogi novi sjajni likovi koje ćete voleti.
 
U nedelju 31. oktobra u 17 časova biće organizovana specijalna projekcija ovog filma u bioskopu Cineplexx Delta City. Projekciji će prisustvovati glumci koji su pozajmili glavnim likovima u sinhronizovanoj verziji filma: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Đurđina Radić, Marko Marković, Dobrila Ilić, Milan Tubić, Dragan Vujić Vujke, Viktor Majer, Nikola Nemešević Nemeš i Darija Vračević. 
 
Pozivamo mališane koji žele da se za ovu priliku maskiraju i obuku svoje omiljene kostime, da dođu u hol bioskopa Cineplexx Delta City 31. oktobra od 16.30 časova i lepo se zabave, a potom pogledaju ovo uzbudljivo animirano ostvarenje.
 
      
O FILMU: U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova deca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom STVARI, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu? 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala