Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Netflix otvara prazničnu sezonu sa tizerom A Boy Called Christmas
Fantastični film sa Maggie Smith i Kristen Viig u glavnim ulogama, zasnovan na istoimenom romanu Matta Haiga iz 2015., biće objavljen 24. novembra na odabranim teritorijama.
7. oktobar 2021.

Netflix otvara prazničnu sezonu sa tizerom "A Boy Called Christmas"

 

Netfliks je već pripremljen za sezonu praznika. Streaming platforma objavila je prvi teaser trejler za predstojeći praznični film "A Boy Called Christmas", sa Maggie Smith, Henry Lawfull i Kristen Wiig.

Fantastični film, koji potiče iz istoimenog romana Matta Haiga iz 2015. godine, prati dečaka po imenu Nikolas, koga igra novajlija Lawfull. U ovom ponovnom osmišljavanju priče o Božiću, Nikolas kreće na put da pronađe svog oca koji traži selo vilenjaka po imenu Elfhelm. Ima irvasa po imenu Blitzen i miša za kućnog ljubimca koji će ga pratiti u njegovoj magičnoj avanturi. Trejler prikazuje Nikolas kako se kreće kroz sneg i usput nailazi na mitska stvorenja, poput džinovskog trola.

Smith, koja u filmu glumi tetku Ruth, u klipu kaže: „Univerzum je sačinjen od priča u kojima se sve i svašta može dogoditi. Davno niko nije znao za Božić, sve dok dečak nije pokazao svetu kako da veruje u nemoguće.
 
Režiju filma "Dečak zvan Božić" potpisuje Gil Kenan, koji je zajedno sa Ol Parkerom napisao i scenario. U ulozi su i Toby Jones, Sally Hawkins, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant, Joel Fry, Rune Temte, i Jim Broadbent. .
 
Film će biti objavljen na Netfliksu 24. novembra.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala