Moj TV - TV Program za 200+ kanala
“MALI ŠEF - PORODIČNI BIZNIS“ pretpremijerno od 4. septembra u odabranim bioskopima
Porodična animirana avantura "MALI ŠEF – PORODIČNI BIZNIS" u odabrane bioskope stiže pretpremijerno 4. septembra.
2. septembar 2021.

“MALI ŠEF - PORODIČNI BIZNIS“ pretpremijerno od 4. septembra u odabranim bioskopima

 

Od 9. septembra, ovo preslatko animirano ostvarenje naći će se na redovnim repertoarima svih bioskopa.

U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn, braća Templeton – Tim i njegov mlađi brat- mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog. Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti ... i inspirisati novi porodični posao.
 
Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog strica Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.
 

 
Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala