Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kraljica zločina u još jednom odličnom filmu!
Kad lik koji je stvoren iz njene mašte počinje da joj ide na živce, onda je jasno da će se uskoro desiti surovo ubistvo.
1. septembar 2021.

Kraljica zločina u još jednom odličnom filmu!

 
 
AGATHA AND THE MIDNIGHT MURDERS
Agata i ponoćna ubistva
 
Subota 4. septembar u 21.00 na kanalu Epic Drama
 
Žanr: Zločin i Misterija
Režiseri: Agatha Christie, Tom Dalton
Uloge tumače: Helen Baxendale, Blake Harrison, Jacqueline Boatswain, Gina Bramhill, Daniel Caltagirone, Thomas Chaanhing
 
Redovni gledaoci kanala prepoznaće Blejka Harisona iz dramske serije "Svet u plamenu". Ovde glumi Trevisa Pikforda. Drugo poznato ime je scenarista Tom Dalton, koji je zaslužan za pisanje scenarija za filmove "Agata i prokletstvo Ištara" i "Agata i istina o ubistvu", kao i drugih filmova Agate Kristi koje smo prikazivali na kanalu Epik Drama.
 
 
 
London 1940. godine. Agata Kristi donosi odluku da ubije svoju najčuveniju tvorevinu. Nakon dvanaest romana o Poarou, u poslednjih šest godina, Agata bi trebalo da bude bogata žena. Umesto toga, ona se bori da sastavi kraj s krajem. Ubistvo Poaroa usred ovog previranja čini se gotovo zlobnim činom, ali Agata ima plan.
 
 
Ona prodaje roman jednom kupcu, koji je veliki obožavalac i koji je spreman na sve kako bi posedovao u svojim rukama delić istorije. Dogovoren je sastanak u ozloglašenom londonskom hotelu, ali uprkos prisustvu starog prijatelja, stvari kreću po zlu.
 
 
Bombe padaju, žrtve se gomilaju, a prava opasnost za njenu situaciju postaje očigledn - jedina stvar vrednija od poslednjeg romana o Poarou je poslednja knjiga koju će napisati Agata Kristi.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala