Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nikol Kidman u novoj triler seriji
Da li 10 dana u jednom Welness centru mogu da promijene vaš život zauvijek? Devet apsolutnih stranaca to će otkriti…
6. jul 2021.

Nikol Kidman u novoj triler seriji

 

 Iz produkcije servisa Hulu uskoro nam stiže nova mini-serija, trilerskog zapleta, u kojoj glavnu ulogu tumači Nikol Kidman. Serija “Nine Perfect Strangers” zasnovana je na romanu čija je autorka Liejn Morairti, poznata i po nadimku Big Little Lies.

Neki od njih su tu da ponovo pokrenu svoj život, neki samo da smršaju, a neki iz razloga koje ne žele ni sebi da priznaju. U sred svog tog luksuza i titranja, ukazivanja pažnje i meditacije, oni znaju da bi se za ovih deset dana moglo desiti i nešto što će ostaviti traga i na danima poslije. Ali niko od njih nije mogao zamisliti koliko će zaista biti izazova za tih deset dana u centru.
 

 
Glavni lik Frances Welty, nekadašnja autorka bestseler romana, stiže u Tranquillum House. Odmah postaje zaintrigirana, kako ostalim “gostima”, tako i harizmatičnim vlasnikom resorta. Da li ta osoba ima odgovore na sva pitanja koje je postavljala Frances, pa čak i ona neizgovorena? Da li Frances treba da potisne svoje sumnje i prepusti se ponudi u resortu, ili treba da pobjegne odatle dok još može?
 
Osim Kidman, u seriju glume i Melisa Mekarti, Majkl Šenon, Luk Evans, Bobi Kanavale, Redžina Hol, Samara Viving i drugi.
 
Emitovaje prve epizode predviđeno je za 18. avgust ove godine.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala