Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Američki žigolo u vidu serije
Showtime je službeno potvrdio seriju “Američki žigolo” (“American Gigolo”) koja će biti remake kultnog istoimenog filma iz 1980. godine, u kom je glavnu ulogu imao Ričard Gir.
30. jun 2021.

"Američki žigolo" u vidu serije

 

Scenario i režiju potpisuje Dejvid Holander, dok će glavna uloga pripasti Džonu Berntalu. Glumac je priključen projektu prošle godine, snimljen je i pilot, a sada stiže i prva potvrda da će mreža krenuti sa proizvodnjom ove kriminalističke serije, koja ujedno obeležava Berntalov povratak na male ekrane.

Berntal će glumiti lik Džulijana Kajea, koji se pojavljuje u seriji 15 godina nakon što je uhapšen zbog ubistva. On se trudi da se pronađe u modernoj seksualnoj industriji Los Anđelesa, dok traži istinu o tome ko mu je namestio ubistvo, te se nada da će se ponovo povezati sa svojom pravom ljubavi Mišel koju glumi Gričen Mol.
 
“Ako već niste pali na čaroliju Džona Berntala, pripremite se. Džon apsolutno poseduje ekran svojim prljavim, zamišljenim i ranjivim performansom u ovoj savremenoj verziji ‘Američkog žigola’. Holander je sjajno zamislio zavodljivi originalni film, suprotstavljajući se misteriji, uzbuđenju i opasnosti naših najdubljih želja”, rekao je Geri Levin, predsednik zabave Showtime Networks Inc.
 
Osim Berntala i Mol u seriji će se naći i Rosi O’Donel, Lizi Broše, Gabriel Label, Leland Orser i drugi.
 
Izvršni producent biće Džeri Brakhejmer, koji je producent originalnog filma iz 1980. sa Ričardom Girom u glavnoj ulozi.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala