Moj TV - TV Program za 200+ kanala
I u nastavku isti režiser.
Iako je originalno treballo da bude samostalan film, čini se da Jokerov režiser ima ideje o tome kako bi mogao da nastavi ovaj film.
21. jun 2021.

I u nastavku isti režiser.

 

 Prema The Hollywood Reporter-u, Warner Bros. je potpiosao ugovor sa Toddom Philipsom, koji treba da pomogne u pisanju nastavka ovog filma iz 2019. godine.

Ideja o nastavku prokomentarisana je od strane Phillipsa još u vreme izlaska filma u decembru 2019. godine. Philips je tada izjavio da nema trenutnih planova za nastavak ali je ujedno i naglasio da veruje da mu Warner Bros. prosto daje vremena da ga smisli.
 
"Pa bilo je guranja ka toj ideji cak i pre neko što je Joker izašao. Film odradi takav posao i postane toliko voljen širom sveta - pričali su nam o tome," rekao je Phillips. "Joaquin i ja smo o tome pričali još za vreme snjimanja filma. Ali iskreno nismo išli dalje od toga. Nije ni Warner Bros. Mislim da nam jednostavno daju vremena, i ako možemo da smislimo taj nastavak, i Joaquin želi da ga uradi, uradićemo ga. Ali nismo blizu tako nečega."
 
Phillips je takođe naveo da neće raditi na nastavku ukoliko ne bude pronašao "neku vrstu tematske rezonance na sličan način na koji je to učinio sa prvim."
 
Još jedno veliko pitanje još uvek ostaje neodgovoreno, a to je da li bi se Joaquin Phoenix vratio ulozi. Ovaj glumac oduvek izbegava duge franšize. Phenix je izjavio da je urpkos tome otvoren za ideju o nastavku.
 
"Pričao sam sa Todd-om dosta o tome šta bi mogao da uradi sledeće, generalno, u smislu saradnje, ali i konrektno u vezi Joker-a, nešto što bi potencijalno moglo biti zanimljivo," rekao je Phoenix. "Ne znam šta bi se tu još radilo. Todd i ja bi još uvek snimali kada bi mogli, zar ne? Jer cela ta stvar se čini kao da nema kraja, mogućnosti toga gde bi dalje mogi da idemo sa karakterom takođe."
 
Phillips je takođe izjavio da bi Phoneix bio krucijalan za nastavak filma Joker. "Mogu da vam kažem jednu stvar: uradio bih bilo koji projekat sa Joaquin-om, bilo kada."
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala