Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nastavlja se jedan od najboljih filmova o katastrofi poslednjih godina
2020. godine, Gerard Butler u vrhunskoj formi, u bioskopima, suočio se sa krajem sveta. Sjajna akcija katastrofe sada treba da dobije drugi deo.
15. jun 2021.

Nastavlja se jedan od najboljih filmova o katastrofi poslednjih godina

 
Akcijski film "Grenland" bio je na putu da ne postigne veliki uspeh. Snimljen sa ograničenim budžetom od navodno samo 35 miliona američkih dolara, bilo je čudo da je triler sa katastrofama čak i došao u bioskope 2020. godine. I to je odmah uspeo: uz vrhunsku montiranu napetost umesto CGI, osvojio je srca kritičara i za kratko vreme ponovo platio svoje troškove.
 
Svi ljubitelji drame sudnjeg dana sada mogu da se raduju: Grenland bi uskoro trebao dobiti nastavak.
 
Proći će neko vreme pre nego što se Grenland 2 pojavi u bioskopima - prema Hollivood Reporteru, film će krenuti u produkciju tek sledeće godine - kamen temeljac za ubedljiv nastavak već je postavljen: sa glumačkom ekipom.
 
Kao i u prvom delu , videćemo bračni par Gariti čije uloge glume Gerard Butler i Morena Baccarin.
Dinamiku između njih dvoje, već smo videli kada su u prvom delu prošli fizički i psihički pakao, kako bi doveli sebe i svog sina na sigurno, i izbegli udar komete.

Šta se očekuje u drugom nastavku filma? 
 
Sa završetkom "Grenlanda", kometarna katastrofa je bila više-manje gotova: kometa Klark je opustošila zemlju, ali je život u ljudskom i životinjskom obliku preživeo. U poslednjim trenucima filma, bunkeri se otvaraju i preživeli izlaze napolje da bi stvorili novo čovečanstvo iz pepela.
 
U filmu "Grenland 2", porodica Gariti mora da „napusti bezbednost grenlandskog bunkera i krene na opasno putovanje kroz desetkovanu, zaleđenu evropsku pustinju da bi pronašla novi dom“.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala