Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Soni ugrabio prava za rimejk ruskog blokbastera „Sluga“
Kompanija Sony Pictures International Productions otkupio je prava za rimejk na engleskom jeziku ruske komedije „Sluga“ u kojoj glavnu ulogu tumači Miloš Biković.
4. jun 2021.

Soni ugrabio prava za rimejk ruskog blokbastera „Sluga“

 

Kompanija Soni je osigurala prava za adaptaciju ruskog filma Sluga, ne samo za englesko govorno područje, već i za meksičko, indijsko, južnokorejsko, japansko, špansko i italijansko, dok je prava za francusko tržište preuzeo SND Films, a za poljsko Monolith Films.

Najgledaniji ruski film je režirao Klim Šipenko, a u glavnoj ulozi je vodeći srpski glumac Miloš Biković, naglašava Varajeti. U pitanju je komedija o oligarhovom razmaženom, drskom sinu. Da bi ga prizvao pameti, otac unajmljuje glumce i sina vraća u prošlost, kao kmeta u selu iz 19. veka.

Film je premijerno prikazan 2019. godine i zaradio je skoro 42 miliona dolara u ruskim bioskopima i blizu dva miliona od prikazivanja u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Izraelu i drugim delovima sveta.

„Od trenutka kada smo pogledali Slugu, znali smo da je poseban“, rekla je Lejn Klajn, šef ogranka za međunarodnu saradnju kompanije Soni Pictures International Productions. „Izuzetno smo zadovoljni što smo dobili mogućnost da ovaj film prilagodimo novoj publici za koju sam sigurna da će biti podjednako oduševljena kao i ruski filmofili.“

Jedan od producenata filma Sluga, Edvard Ilojan, veruje da će ova priča o glavnom junaku koji je lišen svih pogodnosti savremenog života sigurno odjeknuti i pred međunarodnom publikom isto kao i u Rusiji.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala